Ce să scriu pe site?

10 reguli esențiale pentru un website care livrează rezultate

masterclass online cu Roxana Grămadă

Aș vrea un site făcut ca lumea.

sau

Aș vrea un site de care să nu-mi fie jenă.

Care să-mi aducă clienți. Să mă reprezinte.

Și, dacă se poate, să-mi și preselecteze lead-urile.

 

 

Dacă ți-ai spus în gând “da, și eu” măcar o dată, masterclass-ul este pentru tine.

Poate că n-ai scris nimic. Sau ai deja un site, dar nu e chiar ce trebuie.

În două ore, o să înveți esențialul ca să-ți poți scrie site-ul pe cont propriu sau să știi ce să ceri unui profesionist.

În ambele situații, vei fi sigur/ă că nu faci greșeli care te pot costa scump.

 

Website-ul tău e vânzătorul tău online.

Și în online nu e carantină.

Cum te va ajuta cursul?

Timp de două ore, o să te învăț care sunt cele mai importante lucruri pe care să le faci și, mai ales, greșelile pe care să le eviți.

Care e întrebarea #1 la care vrei să răspunzi înainte să începi să scrii

Este întrebarea care te va scuti de ore pierdute cu ciorne după modele pe care le-ai văzut pe internet. Nu tot ce vezi online funcționează.

Cel mai important lucru pe care poți să-l faci pentru business-ul tău

Orice marketer profesionist o să înceapă cu asta. Fără ea, n-ar trebui să scrie niciun cuvânt. Și deci, nici tu. Cum asculți vocea clienților tăi?

Învață cum să eviți cea mai frecventă și scumpă greșeală pe home page

Când ajung pe site-ul tău, viitorii tăi clienți îți dau un timp (foarte) limitat să le spui ceva relevant. Totul e să știi ce să faci cu el.

Ce structură să aibă site-ul meu? 

Învață care e conținutul minimal pentru site-ul tău. Mai ales, care e pagina armă-secretă pe care nu o folosește (aproape) nimeni în România (și nu numai).

Ce (și unde) le spui ca să obții da?

Când nu sunt încă 100% convinși de ce le spui, viitorii tăi clienți vor să afle mai multe despre tine. La masterclass îți spun ce ai de făcut.

Ce faci dacă ai scris ceva, dar sună cam aiurea?

Folosește principiile pe care ți le voi da ca să injectezi niște viață în textele tale. Nu, nu mă refer la adjective. Da, (cu ele, cu principiile, adică) toată lumea poate.

Salut, sunt Roxana Grămadă, copywriter de conversie și creatoarea Cuvinte Potrivite.

 

Copywriter-ul de conversie e acel cineva la care mergi când ai nevoie ca ideea, produsul sau proiectul tău să vândă.

Pentru asta e nevoie să fie foarte clar ce și pentru cine e.

 

De-asta, Cuvinte Potrivite e un studio de design pentru identități de afaceri.

Îți spune cine ești pentru clienții tăi și îți dă instrumentele pentru cele mai importante comunicări: cele pe care le faci în fiecare zi ca să produci rezultate.

 

Într-o viață anterioară am fost director de marketing și vânzări pentru Studiourile MediaPro și manager de strângere de fonduri pentru UNICEF România.

 

 

Am studiat cu unii dintre cei mai mari profesioniști în copywriting și strategie ai momentului și scriu pentru inovatori, lideri de gândire și antreprenori care schimbă lumea.

Despre masterclass și cum ar fi dac-ai lucra cu mine

Masterclass-ul m-a învățat cum să creez o conexiune cu potențialii clienți, ce întrebări mă ajută să formulez propunerea mea bine, clar, eficient. Și la ce să mă uit ca să aleg înțelept unde-mi cheltui banii de marketing.

Mi-a dat o busolă utilă și pentru alte canale media. Roxana m-a făcut să trec dincolo de jargonul de marketing. 

Adela Buglass

Business Development Executive

Am crezut că masterclass-ul Roxanei va fi ceva foarte tehnic, de făcut bani rapid, de manipulat cumva. Însă, ceea ce s-a întâmplat a fost WOW pentru mine. M-a suprins în cel mai plăcut mod. Tot ceea ce a spus a avut logică, am simțit valoarea pe care o oferă, contribuția ei pentru a ajuta.

Andreea Simona Stanciu

Marketer, Hip Travel

 

Roxana are harul desăvârșit de a pune în cuvinte esența rostului și are abilitatea de a fi partener de design de concept. Am creat cu Roxana conținut pentru TEDx, website-ul de acum și pe cel viitor, articole care au ajuns pe site-ul blueoceanstrategy.com și bio-ul meu, care reflectă cine sunt. Roxana vede și înțelege strategia, comunicarea ei este strategică.

Dan Mocanu

arhitect de inovație

 

Roxana are cuvintele. Și are și o minte cu care înțelege dincolo de ce este spus sau prezentat.

Extrage esența business-ului și o comunică precis și amplu.

Bogdan Putinică

Senior Group Vice President, Enea Software AB

La masterclass-ul Roxanei am înțeles că nu tehnologia e cel mai important lucru când faci un website. Cel mai important e să parcurg exact pașii pe care mi i-a dat ea”.

Cezar Dumitriu

fondator și proprietar, Businesscope

Întrebări frecvente

Dacă totuși cursul nu e bun pentru mine?

Am structurat masterclass-ul de website să răspundă la cele mai importante și presante întrebări legate de comunicarea ta online. Dacă în 30 de zile după ce participi și faci exercițiile nu ai claritate încotro s-o iei cu conținutul site-ului tău, te rog să îmi scrii și îți vei primi banii înapoi.

N-am mai fost la niciun eveniment online. Cum se întămplă?

După ce te înscrii (adică apeși pe butonul Înscrie-te aici și urmezi succesiunea de pași, inclusiv plata), vei primi din partea mea un email de confirmare în care vei avea datele de acces la înregistrare și la suportul de curs.

N-am 2 ore disponibile chiar acum. Pot să intru în masterclass și mai târziu?

Da. Ai acces la material și te poți organiza cum dorești. 

N-am nimic de vânzare acum / încă. E pentru mine?

Da. Cursul e o foarte bună unealtă de organizat pentru comunicarea ta cu clienții tăi viitori, chiar dacă deocamdată doar cochetezi cu ideea ta de afacere. Poate ești expert/ă în domeniul tău dar încă nu te încumeți pe cont propriu. Sau ai un proiect în minte dar e doar o schiță. Vei primi informații foarte utile pentru cum să-ți structurezi gândurile și să le poți testa potențialul.