“Vreau să scriu mesaje care îi fac pe necunoscuți să zică <<vreau și eu să lucrez cu omul ăsta>>”. 

“Vreau să scriu mesaje pe care clienții mei le deschid (aproape) imediat ce le primesc.  Și le citesc cu chef.

Și uneori le dau mai departe, pentru că sunt utile și altora, nu numai lor”.

“Vreau să fiu autoritatea recunoscută în domeniul meu”.

 

 

Dacă ți-ai spus în gând “da, și eu” măcar o dată, masterclass-ul este pentru tine.

Câte emailuri scrii și primești zilnic?

Câte dintre ele îți aduc un ț de valoare adăugată?

Masterclass-ul te va învăța cum să scrii mesaje care produc rezultate.

Pentru tine (și pentru alții).

Printre rezultate fiind și că:
a) o să-ți facă plăcere să le scrii și
b) clienților tăi o să le placă să le citească.

De fapt, email-urile tale sunt bastonul tău de mareșal.

Pe care îl activezi la masterclass.

Nu toate email-urile sunt egale.

Unele produc ce-ți dorești.

După altele se aud greierii de prin cyberspace.

(Sigur ai scris până acum din ambele.)

Dar dacă vrei rezultate în mod constant, există 7 tipuri de mesaje pe care e musai să le ai.

Toate au o anatomie anume. Au niște particularități care le echipează să producă programări și vânzări.

Și dacă le organizezi într-un sistem testat și para-testat, o să poți produce rezultatele astea cu de n ori mai mulți clienți actuali și potențiali.

Cum te va ajuta cursul?

O să te învăț care sunt cele mai importante lucruri pe care să le faci și, mai ales, greșelile pe care să le eviți.

Poate că acum scrii mesaje cu “Dragii noștri” și pui toți clienții in bcc. Sau cauți mereu prin foldere după mesaje de ofertare. La final o să știi esențialul ca să-ți poți organiza comunicarea de ofertare pe cont propriu sau ce să ceri unui profesionist.

Ce vor să audă clienții tăi de la tine?

Cum să nu apari la întâlnire ca un vânzător de cai verzi pe pereți. Construiește conversații reale, firești, care clienților tăi le fac plăcere. Îți dau primii pași, cu exemple.

Și îți arăt cum să te organizezi să pui totul pe pilot automat, pentru fiecare client, cu sistemul despre care vom vorbi.

Și ce vrei tu, de fapt, de la ei?

Mai ales, cum să le spui exact ce vrei direct, eficient și șarmant. Adică fără să pari un robot programat să ceară vânzări.

Îți vei stabili prioritățile pentru fiecare categorie de clienți pornind de la reguli testate și bătătorite de cei mai eficienți comunicatori ai momentului.

Cum atragi clienții tăi ideali?

Și cum îi respingi pe cei pe care nu poți să-i servești. Învață cum să dai clienților tăi ideali o mini-experiență a valorii pe care le-ai putea-o oferi și cum să pregătești conversia spre lucrul împreună. Programat cum trebuie, emailul e eficient ca un Navy Seal.

Cum să construiești relația cu lista ta?

Vei învăța care sunt cele 7 mesaje esențiale pentru comunicarea ta de marketing și vânzări și când să le trimiți. Și, mai ales, cum să comunici omenește, să câștigi și să păstrezi încrederea celor pe care ți-i dorești drept clienți.

Esențialul, în două ore

Cele mai importante două lucruri pe care să le faci în conversațiile cu lista ta. Dacă vrei conversie, adică rezultate, nu apăsa pe “send” înainte să le faci pe amândouă.

Fără spam

Dar pentru asta, trebuie să scrii mesaje care respectă câteva reguli. Și mai ales, să înțelegi ca un profesionist anatomia unui email care funcționează. La masterclass primești tot ce îți trebuie pentru un start cu toate pânzele sus.

Mesaje cu cap și impact

Fiecare email trebuie să atingă patru nivele de performanță. La masterclass, înveți cum să-ți crești rata de succes cu fiecare.

Salut, sunt Roxana Grămadă, copywriter de conversie și creatoarea Cuvinte Potrivite.

 

Copywriter-ul de conversie e acel cineva la care mergi când ai nevoie ca ideea, produsul sau proiectul tău să vândă.

Pentru asta e nevoie să fie foarte clar ce și pentru cine e.

 

De-asta, Cuvinte Potrivite e un studio de design pentru identități de afaceri.

Îți spune cine ești pentru clienții tăi și îți dă instrumentele pentru cele mai importante comunicări: cele pe care le faci în fiecare zi ca să produci rezultate.

 

Într-o viață anterioară am fost director de marketing și vânzări pentru Studiourile MediaPro și manager de strângere de fonduri pentru UNICEF România.

 

 

Am studiat cu unii dintre cei mai mari profesioniști în copywriting și strategie ai momentului și scriu pentru inovatori, lideri de gândire și antreprenori care schimbă lumea.

Despre masterclass și cum ar fi dac-ai lucra cu mine

Masterclass-ul m-a învățat cum să creez o conexiune cu potențialii clienți, ce întrebări mă ajută să formulez propunerea mea bine, clar, eficient. Și la ce să mă uit ca să aleg înțelept unde-mi cheltui banii de marketing.

Mi-a dat o busolă utilă și pentru alte canale media. Roxana m-a făcut să trec dincolo de jargonul de marketing. 

Adela Buglass

Business Development Executive

Am crezut că masterclass-ul Roxanei va fi ceva foarte tehnic, de făcut bani rapid, de manipulat cumva. Însă, ceea ce s-a întâmplat a fost WOW pentru mine. M-a suprins în cel mai plăcut mod. Tot ceea ce a spus a avut logică, am simțit valoarea pe care o oferă, contribuția ei pentru a ajuta.

Andreea Simona Stanciu

Marketer, Hip Travel

 

Roxana are harul desăvârșit de a pune în cuvinte esența rostului și are abilitatea de a fi partener de design de concept. Am creat cu Roxana conținut pentru TEDx, website-ul de acum și pe cel viitor, articole care au ajuns pe site-ul blueoceanstrategy.com și bio-ul meu, care reflectă cine sunt. Roxana vede și înțelege strategia, comunicarea ei este strategică.

Dan Mocanu

arhitect de inovație

 

Roxana are cuvintele. Și are și o minte cu care înțelege dincolo de ce este spus sau prezentat.

Extrage esența business-ului și o comunică precis și amplu.

Bogdan Putinică

Senior Group Vice President, Enea Software AB

A fost chiar BESTIAL timpul petrecut la masterclass-ul tău.

Ce consideram eu a fi dificil sau improbabil să se întâmple sunt, de fapt, doar un conglomerat amestecat de lucruri nepuse în ordine. Diavolul urăște ordinea, așa am auzit mai demult.

După curs am avut imediat imaginea celor 3 lucruri importante pe care trebuie să le abordez cu prioritate și mai ales ordinea în care trebuie să o fac.

Întotdeauna când am scris personal mail-uri clienților sau i-am sunat și am comunicat direct cu ei, aceștia au cumăarat de mine ceea ce aveau nevoie. Este ceva organic. Cred că rata de conversie a fost 80% minim. Iar când de acest lucru s-au ocupat colegii mei, rata de conversie a fost de 20% maxim. Acum știu de ce, cel puțin am niște răspunsuri pe care mi le-am structurat la curs.

Îți mulțumesc încă o dată, a fost o întâlnire foarte importantă pentru mine, cu un conținut mult peste ceea ce ai promis și cu o valoare dincolo de conținut!

David Sandu

Fondator, Assamblage - Școala de Bijuterie Contemporană

Întrebări frecvente

Dacă totuși cursul nu e bun pentru mine?

-Am structurat masterclass-ul să răspundă la cele mai importante și presante întrebări legate de comunicarea ta online. Dacă în 30 de zile după ce participi și faci exercițiile nu ți-e clar încotro s-o iei cu emailurile tale, te rog să îmi scrii și vei primi banii înapoi.

N-am mai fost la niciun eveniment online. Cum se întâmplă?

După ce te înscrii (adică apeși pe butonul Înscrie-te aici și urmezi succesiunea de pași, inclusiv plata), vei primi din partea mea un email de confirmare cu invitația la eveniment pe Zoom. Zoom e o aplicație pe care o poți descărca gratuit și instala rapid pe computerul sau tableta de pe care vrei să urmărești masterclass-ul.

Cu câteva minute înainte să începem, apeși pe link-ul de la mine și vom fi în conferință împreună pentru cele două ore. 

N-am 2 ore disponibile chiar în ziua cursului. Pot să intru în masterclass și după?

Da. Ai acces la material și după ziua cursului și te poți organiza cum dorești. Pentru maxim de rezultat, fă-ți timp să participi sau trimite-mi, în chestionarul pe care-l vei primi din partea mea, întrebările tale cât mai clare, ca să le pot răspunde live.

N-am nimic de vânzare acum / încă. E pentru mine?

Da. Cursul e o foarte bună unealtă de organizat pentru comunicarea ta cu clienții tăi viitori, chiar dacă deocamdată doar cochetezi cu ideea ta de afacere. Poate ești expert/ă în domeniul tău dar încă nu te încumeți pe cont propriu. Sau ai un proiect în minte dar e doar o schiță. Vei primi informații foarte utile pentru cum să-ți structurezi gândurile și să le poți testa potențialul.